Conselleria construirà a Bellús un accés més segur pel qual circulen 2.200 vehicles

0
941
Accés a Bellús per la CV-620

La inversió de 328.000 euros pretén disminuir la perillositat en la corba prèvia a l’accés a Bellús millorant la visibilitat en la intersecció des del sud

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha aprovat un projecte d’obres per a millorar l’accés nord a Bellús des de la carretera CV-620, transferida recentment pel Ministeri de Foment a la Generalitat, per on circulen una mitjana de 2.200 vehicles.

La intervenció compta amb un pressupost de 328.000 euros, amb la qual cosa es preten disminuir la perillositat que suposa aquesta corba uns metres abans de l’accés a Bellús. També es pretén millorar amb l’actuació la visibilitat de la referida intersecció des del sud. Per a açò, s’ha previst l’execució d’una intersecció en forma de “T” canalitzada que done accés al nucli urbà a través del carrer Real. S’executaran carrils centrals d’espera i d’acceleració, que faciliten els girs a esquerra.

Carril de ciclo-vianants

D’altra banda, el traçat de la CV-620 coincideix en l’actualitat amb el d’un barranc que discorre en sentit sud-nord en Bellús, que el seu titular és la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Aquest llit creua en dues ocasions el traçat de la CV-620.

La present actuació permetrà augmentar la permeabilitat de la carretera, mitjançant l’execució d’una obra longitudinal de drenatge complementària a l’existent, que conduïsca l’excedent d’aigua que no és capaç d’absorbir el sistema de drenatge actual. Adossat al col·lector es projectarà una franja enjardinada amb plantació d’arbres, al costat d’un carril de ciclo-vianants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here