Conselleria anuncia el projecte de la conversió de CV-60 entre l’Olleria i Terrateig en autovia per al pressupost de 2021

0
3696
Imatge de la CV-60.

Arcadi España afirma que es desbloqueja un projecte ‘que permetrà vertebrar les comarques centrals’

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha desbloquejat tot el desdoblament de la CV-60, “que permetrà vertebrar les comarques centrals”. Així ho ha anunciat el titular del departament, Arcadi España, quie afegia que “es tracta d’una bona notícia que millorarà la mobilitat” i que es completa així el tram que quedava entre l’Olleria i Terrateig.

Espanya ha explicat que la CV-60 és un dels eixos viaris “estratègics” per a la Comunitat Valenciana en configurar-se com a biela de connexió entre el centre peninsular i importants nuclis turístics de la Comunitat situats en l’extrem litoral d’aquest eix.

Tenint en compte aquest plateamiento, la conselleria -ha avançat Arcadi España- està treballant en la redacció de la connexió d’aquest eix amb el corredor costaner (Autopista i N-332), els tràmits mediambientals de la qual ja estan aprovats. En aquest punt, ha agregat el conseller, “disposem ja del document d’abast i pròximament se sotmetrà a informació pública el traçat previst”. Cal destacar a més que la Conselleria està concertant amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana la connexió amb l’autopista i la N-332.

A més, en l’altre extrem de la CV-60, en la connexió amb l’eix interior A-7, “estem preparant l’expedient per a la licitació de la redacció del projecte de conversió en autovia de la carretera actual, entre l’Olleria i Terrateig, i tindrà consignació econòmica en els pressupostos del pròxim any”, ha assegurat el conseller.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here