Conselleria adjudica la redacció del projecte i la direcció d’obres per a la construcció dels nous jutjats d’Alzira

0
1196
Imatge d'una de les actuals seus dels jutjats d'Alzira

Una vegada acabe el termini legal de recurs, l’empresa guanyadora del concurs tindrà huit setmanes per a la redacció del projecte bàsic des de la signatura del contracte

La Conselleria de Justícia ha adjudicat la redacció del projecte i l’adreça d’obres per a construir un nou palau de Justícia a Alzira. La unió temporal d’empreses (UTE) ‘Incosa i Milla, Mira i Navarrés Arquitectes’ ha sigut l’adjudicatària del concurs per un import de 314.025,71 euros, impostos inclosos.

La licitació inclou serveis d’arquitectura i enginyeria, així com estudis de tecnologia i serveis per a dotar a la nova seu judicial de la capital de la Ribera Alta dels mitjans més moderns per a dur a terme la seua funció.

L’anunci de licitació ja ha sigut publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea i en breu ho serà també en el Butlletí Oficial de l’Estat i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. El termini perquè les empreses del sector de tota l’Europa comunitària presenten les seues propostes es va iniciar el 7 de febrer i va concloure el passat 20 de març. A partir del pròxim 17 de setembre es podrà signar el contracte amb la UTE guanyadora ja que en aquesta data expiren els terminis legals per a resoldre possibles recursos a la decisió del procés concursal al que es van presentar cinc empreses.

Una vegada acabe el termini legal de recurs, l’empresa guanyadora del concurs tindrà huit setmanes per a la redacció del projecte bàsic des de la signatura del contracte. D’altra banda, el termini de redacció del projecte d’execució i de l’estudi de seguretat i salut serà de dotze setmanes.

El nou palau de Justícia d’Alzira és una de les prioritats del departament que dirigeix Gabriela Bravo ja que es tracta d’un dels partits judicials més grades que té la Comunitat Valenciana que segueix sense comptar amb un edifici judicial propi. Amb aquesta licitació s’engega un ambiciós projecte que servirà per a agrupar en un únic edifici les tres seus judicials que actualment estan disperses en immobles de la Ronda d’Algemesí, la plaça del Sufragi i la plaça de la Generalitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí