El Consell Veïnal de l’Olleria fa el seu primer taller de participació ciutadana


0
882
Imatge del taller celebrat a l'Olleria amb Vicent Albiñana

Al voltant de trenta persones participen del primer pas per fomentar la participació ciutadana fent un diagnòstic sobre les necessitats de l’Olleria

El Consell veïnal de l’Olleria s’ha tornat a reunir per dur a terme un taller de participació ciutadana .Tal i com explica Vicent Albiñana, Regidor de participació ciutadana: “el que volem és dinamitzar el Consell veïnal, i que siga el que propose les iniciatives que s’impulsen enguany des de participació ciutadana. Idees que estaran consensuades i debatudes per tota la gent que acudisca a estos tallers-reunions”.

En este primer taller, al que acudiren unes 30 persones, es va fer una presa de contacte per generar expectatives i fer un diagnòstic de les necessitats de l’Olleria. Serà ja el mes següent quan comencen a fixar-se idees concretes, i una vegada seleccionades les millors, es faça el seu estudi de viabilitat. Finalment se seleccionaran les que vagen a realitzar-se i es determinarà el seu llançament.

“Enguany, a diferència de l’any passat, la participació serà menys directa, perquè la gent no proposarà les idees directament, si no que si vol fer-ho haurà de participar en les reunions del Consell Veïnal. Però per contra pensem que serà més fructífera, perquè les idees no seran individuals si no que estaran més treballades. En principi, la idea és utilitzar el pressupost de participació ciutadana per fer els estudis de viabilitat i després ja buscar el finançament extern per portar-lo a terme.”, explica Vicent Albiñana.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here