El Consell Agrari de Sagunt planifica la repavimentació de camins agraris deteriorats

0
809
Camí puvitxol de Sagunt

Es tracta de camins en els quals s’han produït danys causats a infraestructures, temporals de pluja i trànsit de vehicles pesants

El Consell Local Agrari de Sagunt té prevista la reparació i repavimentació de diversos camins agraris del terme municipal de Sagunt. En concret es realitzaran actuacions en els camins Puvitxol, Almudàfer, Senda Cartagena, Hostalera (un ramal), Rubio (un ramal), Mala Parà, Arrendadors i Becerril de terra, pertanyents a la xarxa viària local.

En estos camins s’han produït danys causats per obres d’infraestructures, fenòmens meteorològics i trànsit de vehicles pesats que han afeblit l’estructura de la calçada deteriorant la plataforma, per la qual cosa és necessari l’asfaltat per a donar continuïtat als trams existents.

És necessari pavimentar tots els camins citats per a permetre un millor accés a les zones de producció, a més de consolidar i evitar la deterioració progressiva que es produeix sobre estos ferms. El pressupost de licitació del projecte és de 214.611 euros i el termini d’execució serà de dos mesos.

“En el Consell Agrari continuem amb la millora dels serveis que prestem en la nostra ciutat, en tot el terme municipal, pel que suposa obres de vigilància i millora”, ha declarat l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández.

“Tenint en compte que la xarxa del nostre terme s’aproxima als mil kilòmetres, s’està fent un esforç continuat des de fa molts anys i que nosaltres intentem incrementar per a que es beneficien no sols els llauradors, sinó també els veïns en general”, ha dit l’alcalde.

Fernández ha puntualitzat que “allò que nosaltres diem ‘la muntanya’, que és l’àmbit rural d’un terme tan gran com el nostre, de 135 kilòmetres quadrats, no només és un espai agrícola sinó que hi viu molta gent de manera continuada o transitòria, especialment a l’estiu, i també es una zona mediambientalment molt important”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt promou una consulta pública sobre la concessió de beques a esportistes d'elit

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here