Confirmen que no hi ha cap cas de coronavirus a Gandia i la Safor

0
7998
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada del vice-alcalde, Josep Alandete; i del regidor delegat de Falles, José Manuel Prieto; ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació per tal informar sobre les gestions que està realizant l’ajuntament de Gandia a propòsit de l’ajornament de les Falles decretat pel Govern de la Generalitat.

Tot a causa de l’alerta sanitària per l’epidèmia del coronavirus “pensant sempre en el bé general de la població”, com va dir ahir el President, Ximo Puig. Perquè la prioritat és protegir la salut de la ciutadania, especialment, d’aquells grups més vulnerables”.

Anit mateix, després que el Consell comunicara la decisió d’ajornar la festa fallera, el govern local ja es va posar en contacte amb Presidència de la Generalitat, així com amb el president de la Federació de Falles de Gandia per tal de d’abordar aquesta decisió en l’àmbit local amb eficàcia, “tot i que a Gandia i la Safor no tenen cap cas de coronavirus a hores d’ara”.

Aquest matí, a més, s’han mantingut reunions amb la Policia Local, amb el Govern de la ciutat i s’ha celebrat Junta de Portaveus per coordinar-se i afrontar, junts, “un fet històric”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí