Condemnen a dos anys de presó a un home per donar una cabotada i trencar-li una dent a un altre a Altea


0
1904
Audiencia Provincial de Alicante

El processament es va aproximar fins a la víctima, amb «intenció i ànim de menyscabar» la seua integritat física, i li va assestar un colp amb el cap, sense que aquest poguera protegir-se de l’agressió.

L’Audiència Provincial d’Alacant ha condemnat a dos anys de presó a un home de 47 anys, veí de La Nucia, per propinar una cabotada en la boca a un altre home a Altea i provocar-li la pèrdua d’una dent.

Concretament, els fets van tindre lloc en un conegut restaurant d’Altea, entorn de les 16.00 hores del 24 de juny de 2019. En aquest moment, segons explica l’escrit de la sentència a la qual ha tingut accés l’Agència EFE, el processament es va aproximar fins a la víctima i li va assestar un colp amb el cap, sense que aquest poguera protegir-se de l’agressió.

L’acusat va agredir a la víctima amb «intenció i ànim de menyscabar» la seua integritat física, conforme ha detallat la Fiscalia. No obstant això, de moment es desconeixen els motius que li van portar a agredir al client d’aquest restaurant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here