El concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca arriba per cinqué any consecutiu al Japó

0
1839
Imatge del concurs celebrat al Japó

L’establiment guanyador d’esta edició va ser Jugem, d’Okazaki, i el segon classificat va ser el Bar España, de Sapporo, participant a la final de Sueca del 2015

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca continua el seu tour per tot el món. De Califòrnia, on va estar l’anterior cap de setmana, este diumenge el certamen gastronòmic va arribar a Japó. Així, en la ciutat de Nishio, a la prefectura d’Aichi, regió de Chubu, es va celebrat la cinquena semifinal en el país nipó.

Els deu participants en esta fase eliminatòria van cuinar les seues paelles en un camp envoltats d’oliveres centenàries i palmeres importades d’Elx. Tots ells van elaborar les paelles a partir dels mateixos ingredients, els que marca la recepta original del plat valencià per excel·lència.

L’establiment guanyador d’esta edició va ser Jugem, d’Okazaki. El segon classificat va ser el Bar España, de Sapporo, qui va ser el primer guanyador de les semifinals organitzades al Japó, en el 2014 i 2015, i participant a la final de Sueca del 2015 on va guanyar un dels accèssits. I el tercer, Anocado Restaurante, de Tokio, qui va ser el guanyador l’any passat en la semifinal nipona.

El guanyador, com en la resta de semifinals internacionals, ha obtingut el passe directe per a enfrontar-se amb els millors cuiners de paella del món, en la final de la 58 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que tindrà lloc el diumenge 16 de setembre.

L’esdeveniment, com en anteriors edicions, va tornar a generar molt d’interés entre els mitjans de comunicació, molts dels quals es feren ressò de la cita gastronòmica, ja consolidada en terres japoneses. La delegació del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca que va viatjar a Nishio, van estar acompanyats en tot moment per l’alcalde de la ciutat, Ken Nakamura.

El mestre paeller, Jesús Melero, va oferir com és habitual una master class el dissabte 19, jornada prèvia a la celebració de la semifinal, la qual seguiren tots els participants amb molt d’interés. El mateix dissabte l’alcalde també va rebre oficialment en l’Ajuntament als representants del Concurs i als seus ambaixadors en Àsia, Ulises Menezo i Kenji Oya, organitzadors de la prova.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí