Nou concurs de fotografia de la Mancomunitat de la Costera-la Canal, ara per a les falles de Xàtiva

  0
  1273
  La iniciativa va ser presentada a la seu de la Mancomunitat de la Costera-la Canal

  La Mancomunitat de la Costera-la Canal convocarà un concurs fotogràfic i lliurarà 500 euros a la fallapremiada i una caixa–experiència al seu autor

  Després dels concursos de fotografia organitzats per a la Fira de Xàtiva, dels pobles en la tardor i per a Sant Valentí, la Mancomunitat de la Costera ha llançat un nou concurs fotogràfic, ara per promocionar les Falles de Xàtiva.

  El president de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Roberto Granero, després de reunir-se amb el president de la Junta Local Fallera de Xàtiva, Jesús González, ha arribat a un acord per tal de col·laborar amb les falles de Xàtiva. D’aquesta manera, des de l’entitat comarcal es lliurarà un distintiu a cada comissió xativina per tal de que estiga visible del 15 al 19 de març als monuments grans.

  Els fallers i el públic en general podran fer-se fotografies en les que aparega part del monument i el distintiu de la Mancomunitat. Seguidament hauran de enviar-les al Facebook de la Mancomunitat indicant nom, telèfoni el nom de la falla en la ques’hajafet la fotografia. Les fotografies es podran enviar del 15 al 20 de març, i les votacions es podran realitzar fins el dia 23.

  La fotografia amb més ‘Me Gusta’ rebrà un premi doble. D’una banda el particular autor de la foto guanyarà una caixa-experiència mentre que la comissió on s’haja fet la fotografia rebrà 500 euros.

  La finalitat d’aquesta campanya, segons la Mancomunitat, «és promocionar alguna cosa tan nostra com són les falles a través dels canals de l’entitat comarcal així com continuar amb la tasca de visibilitzar la Mancomunitat de caraalsciutadans de les comarques».

  La iniciativa ha sigut rebuda de manera molt positiva per l’executiva de la Junta Local Fallera així com per les comissionsfalleres de la ciutat.

  Passat dilluns, el president de la Mancomunitat va lliurar els distintius a les Falleres Majors de Xàtiva, la seua cort i el president de la JlF.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí