Conclouen a Almussafes les obres de construcció del nou terreny de joc del camp de futbol municipal

CaixaBank - MyBox

0
552
Imatge del resultat de la remodelació del camp

La intervenció, que va començar a la fi de febrer, ha inclòs la instal·lació del sistema de reg i enllumenat i la col·locació de porteries i tanca perimetral

El Camp de Futbol Municipal d’Almussafes ja compta amb un nou terreny de joc. Les obres per a la seua construcció van finalitzar aquest dilluns 13 de maig, després de dos mesos i mig de treball i han suposat una inversió de 697.319,33 euros, dels quals 300.000 procedeixen del Pla SOM 18-19 de la Diputació de València. El projecte també inclou la renovació de la gespa artificial del camp de futbol ja existent, una intervenció que s’iniciarà quan acabe la present temporada esportiva, a la fi del mes de juny.

El nou camp de futbol se situa a uns cinc metres del mur del cementeri i a sis de la fila d’arbres presents al sud de les edificacions del camp i amb la seua línia blanca en prolongació a la mateixa línia blanca del terreny de joc actual, situat al nord. Les seues dimensions totals són de 100×67 metres, atés que s’ha construït una vorera de 2,5 metres d’ample, ampliada fins als 4 metres en el front oest amb l’objectiu de col·locar en ella els elements auxiliars i la reserva d’espai per als espectadors.

Pel que respecta al sistema de reg, consisteix en sis canons situats en les quatre cantonades i a la meitat dels dos laterals, per al que ha sigut necessària la col·locació d’una bomba per a poder donar la pressió necessària, mentre que les dues banquetes s’han col·locat al nivell de la superfície i estan protegides de les inclemències meteorològiques. Finalment, de les sis porteries incloses en el projecte, dos són de futbol 11 i quatre de futbol 7 i totes porten incorporades les seues corresponents xarxes parabalons.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here