El concert final de Morvedre Rock tindrà lloc dissabte al Casal Jove del port de Sagunt

0
866
Casal Jove de Sagunt

A més dels concerts hi haurà una xicoteta fira de discos de vinil nous i d’ocasió, que estarà oberta abans i durant les actuacions

Dissabte que ve 26 de maig, a partir de les 19 hores, el Casal Jove del port de Sagunt albergarà el concert final del festival Morvedre Rock. En este concert d’exhibició actuarà el conjunt guanyador del concurs de bandes que organitza la regidoria de Joventut junt a l’Associació Viure Dignament. Per tant, actuarà Jamaleonics, el grup format per huit joves músics de Sagunt i de la comarca que es va imposar a la resta de grups amb la seua mescla de jazz, funk i rock.

A més de les actuacions, el Casal Jove acollirà una xicoteta fira d’entre cinc i sis estands de discos de vinil nous i d’ocasió, que estarà oberta abans i durant el concert.

Junt als guanyadors del Morvedre Rock 3.0 també actua una banda convidada de prestigi estatal. És el cas de Los de Marras, grup valencià de rock conegut pel seu estil urbà i lletres compromeses. Amb sis àlbums a l’esquena, els valencians porten al Casal Jove el seu últim disc, Reamanecer.

Cal recordar que els Jamaleonics actuaran juntament amb el guanyador del Morvedre Rap, T-Dom, en el Music Port Fest, festival que col·labora amb el concurs de bandes Morvedre Rock.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here