Compromís torna a confiar en Josep Albert per mantindre l’alcaldia d’Albaida

0
841
Josep Albert
Josep Albert

Josep Albert, tornarà a encapçalar la llista de Compromís a Albaida amb l’objectiu de mantindre l’alcaldia de la localitat a la que va accedir en 2011. La setmana passada es va celebrar l’assemblea local en la qual Albert va tornar a ser elegit candidat amb el suport de tots els assistents.

Josep Albert, de 38 anys, és advocat de professió. Des del 2007 és regidor de l’Ajuntament d’Albaida. A les següents eleccions de maig del 2011, amb ell al capdavant de la formació, el Bloc-Compromís va triplicar la seua representació al consistori , obtenint 3 regidors, i Josep Albert va ser elegit alcalde.

El ja candidat ha afirmat sentir-se “satisfet i orgullós pel suport demostrat pels meus companys i companyes”. Es mostra il·lusionat amb el repte que suposa continuar pel camí encetat al 2011 “per poder traure l’Ajuntament d’Albaida de la complicada situació en la que es troba”. A més, destaca que Compromís per Albaida «conformarà una bona llista de persones que ja han estat presents en passades candidatures i també comptarà amb noves incorporacions».

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here