Compromís torna a confiar amb Julià Engo per recuperar l’alcaldia de l’Olleria

0
1023
Julià Engo torna a ser el cap de cartell de Compromís a l'Olleria
Julià Engo torna a ser el cap de cartell de Compromís a l’Olleria

Julià Engo tornarà a ser el candidat a l’alcadia de l’Olleria per Compromís, qui va ser el batlle de la localitat entre 2007 i 2010 encapçalarà la llista de la coalició després de que l’assemblea local aprovara per unanimitat la llista electoral que concorrerà a les eleccions el 24 de maig.

Per al candidat de Compromís «la llista, que s’ha renovat profundament, conjuga l’experiència necessària per governar amb la il·lusió de moltes persones independents, i configura un equip potent amb l’ambició de transformar l’Olleria. Es tracta d’una candidatura molt renovada, però on es manté l’experiència de dos regidors dels quatre que formen el grup municipal, i que aspira, des del treball en equip, a governar, de nou, el nostre municipi”.

El segon lloc l’ocuparà l’actual regidora Ruth Martínez, qui també ocuparà el lloc 33 de la candidatura autonòmica de Compromís a les Corts Valencianes. Als altres llocs d’eixida s’incorporen noves cares com Enric Such, professor d’FP i gran aficionat a les motos, i que ocupa el tercer lloc. En el quart lloc anirà Glòria Micó, administrativa involucrada en els moviments polítics. En el cinquè Vicent Albinyana, professor d’institut, músic i enginyer. I en el sisè Àngel Cano, graduat en Filologia Catalana i jove activista cultural.

El seté lloc de la llista l’ocupa la secretària d’organització de Compromís per l’Olleria i administrativa de professió, Gemma Vidal. Al huité lloc participa Rosa Paula, activista juvenil i graduada en Filologia Anglesa. El nou és per al jove graduat en periodisme Vicent Pons. El restaurador Pep Gramage i el dissenyador Rafa Vila ocupen els llocs 10 i 11 respectivament. La treballadora Pepa Miñana i el professor del conservatori de música d’Ontinyent, Joanjo Albinyana, tanquen la candidatura local de Compromís amb els llocs 12 i 13.

La candidatura la completen com a suplents Joan Morant, treballador del sector del metall, Nieves Borrás, jubilada, i Àgueda Micó, actual regidora i responsable d’organització de Compromís.

La candidatura completa la conformen:

1.- Julià Engo Fresneda
2.- Ruth Martínez Soler
3.- Enric Such Grau
4.- Glòria Micó Such
5.- Vicent Albinyana Mompó
6.- Àngel Cano Mateu
7.- Gemma Vidal Cerdà
8.- Rosa Paula Vadillo
9.- Vicent Pons i Vidal
10.- Pep Gramage Borrás
11.-. Rafa Vila Micó
12.- Pepa Miñana Albero
13.- Joan Josep Albinyana Gil
SUPLENTS:
14.- Joan Antoni Morant Borrás
15.- Nieves Borrás Engo
16.- Àgueda Micó Micó

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí