Compromís s’incorpora a l’equip de govern de Cullera amb majoria absoluta del PSPV

0
327
Jordi Mayor i Hugo Font han sigut socis de govern en la passada legislatura

El portaveu de la coalició, Hugo Font, gestionarà les delegacions de Transparència, Activitats Mediambientals i Mobilitat Urbana Sostenible

El portaveu municipal de Compromís per Cullera, Hugo Font, s’incorporarà a l’equip de govern de l’Ajuntament de Cullera a partir de l’1 d’agost, després d’acceptar la proposta d’integració plantejada pel PSPV.

Després d’un procés de negociacions entre ambdós forces polítiques, Font serà el regidor delegat de les àrees de Transparència, Activitats Mediambientals i Mobilitat Urbana Sostenible.

Jordi Mayor ha signat ja una nova resolució de delegacions amb la intenció d’integrar la coalició tal com ja va manifestar en el seu discurs d’investidura. Aleshores, Mayor comptà amb el suport dels dos regidors de Compromís tot i la majoria absoluta del PSPV. Des del govern municipal s’afirma que amb esta incorporació “s’articula un mecanisme de participació plural en el govern d’altres forces polítiques mitjançant la integració de noves sensibilitats”.

Així mateix, atenent la petició formulada per Compromís, els valencianistes podran seguir desenvolupant polítiques progressistes des de dins del govern, donant continuïtat al treball de col·laboració encetat el novembre de 2015 quan es va formalitzar la coalició de govern entre socialistes i valencianistes, com va reclamar Hugo Font durant la investidura.

“Cullera aposta així per un govern fort, ampli, transversal i plural que done continuïtat a les polítiques en benefici de les persones que foren refrendades en les urnes per la majoria de la ciutadania”, s’ha manifestat des del consistori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here