Compromís explica en Sagunt els seus primers dos anys dins el govern de la Diputació

0
1071
Imatge de l'acte celebrat a la seu de Compromís a Sagunt

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i els diputats provincials Emili Altur i Josep Bort van explicar el treball de Compromís

Compromís ha realitzat a Sagunt un balanç sobre els dos primers anys de presència de la coalició al govern de la Diputació de València. En l’acte es va comptar amb la presència de Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació, i amb el diputat de cooperació municipal Emili Altur i el diputat de medi ambient Josep Bort davant tots els regidors de Compromís en la comarca del Camp de Morvedre.

Compormís afirma que “des de fa dos anys és nota un canvi en la Diputació de València passant de ser un ‘cortijo’ a un ‘Ajuntament d’ajuntaments’ on és reparteix equitativament els esforços entre tots i totes les veïnes de la provincia”.

Per a Maria Josep Amigó “després de dos anys és el moment de fer balanç, explicar les coses que hem fet i anem a fer i coses que es poden millorar”, per a l’equip de Compromís ha sigut important “canviar criteris per a concedir les ajudes als ajuntaments, uns criteris que mai s’havien canviat”.

Per a Emili Altur, diputat de cooperació, ha explicat l’extinció dels convenis particulars “a dits” i s’han fet a través de projectes per tindre uns criteris objectius, Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) i on el Fons de Cooperació Municipal destina 1,7 milions d’euros al Camp de Morvedre al 2017 i que en 2016 van ser un total de 2,9 milions d’euros i 84 actuacions realitzades, balanç del primer PIFS en El Camp de Morvedre.

Territorialment destaquen que “s’ha de superar la provincia, la qual Compromís vol eliminar, i apostem per les mancomunitats per això s’ha creat un Pla de Mancomunitats d’1 milió d’euros. També la Diputació destina 3 milions d’euros per a millorar la seguretat de la carretera CV-317 entre Sagunt y Canet”.

El diputat de medi ambient Josep Bort, ha emprat l’anterior lema de campanya 2011 de Sagunt “idees, valors i treballs” per explicar que Compromís hi havia que demostrat la capacitat de gestió i això s’ha demostrat en 2 anys. S’ha dinamitzat des de medi ambient el Pacte d’Alcaldies Sostenibles i a dia d’avui hi han més de dos-cents registrats. També politiques de sensibilització per tal de gestionar el verd urbà dels municipis i s’han salvat les empreses públiques amb més de 150 treballadors i treballadores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here