Compromís s’acomiada de l’alcaldia de l’Olleria afirmant que s’han triplicat les inversions en polítiques socials

0
663
Julià Engo i Mónica Oltra en una visita de la consellera d'Inclusió

Des de la coalició insten al futur govern local del PP que aquesta línia d’actuació «hauria de continuar per aquest camí»

A 10 dies d’acomiadar-se de l’alcaldia de l’Olleria Compromís fa balanç de legislatura i en xifres ha destacat l’evolució de les ajudes en polítiques inclusives i d’igualtat de la Generalitat valenciana i la Diputació de València durant. Així, junt amb la inversió municipal, apunten que ha estat el triple que la legislatura passada, i de la qual cosa «ens sentim molt satisfets per la feina ben feta».

Segons expliquen les inversions directes que han dedicat la Generalitat Valenciana i la Diputació de València el 2015 van ser de 296.791 euros, mentre que el 2019 seran de 628.160 euros, al que cal sumar la primera fase de l’ampliació del Centre de Dia, ara en marxa per valor de 300.000 euros, finançats íntegrament per l’Ajuntament de l’Olleria, gràcies al superàvit municipal.

Per a Compromís per l’Olleria «aquestes dades són una mostra del treball fet conjuntament per les administracions on Compromís ha estat present i on s’ha decidit atendre les necessitats bàsiques de les persones». Entre les inversions destaca el finançament de les places del Centre de Dia, un edifici que es va començar a construir fa dos legislatures, quan Compromís va estar governant, i que enguany ha vist com ha començat la seua ampliació per atendre la demanada i com ha aconseguit que totes les seues places siguen finançades íntegrament per la Generalitat Valenciana. A més, les ajudes per al equips específics d’intervenció amb infància i adolescència, per als equips d’avaluació de la dependència, programes d’igualtat o serveis socials han duplicat els seus recursos.

Per a Compromís per l’Olleria aquesta línia d’actuació «hauria de continuar per aquest camí ja que si no tenim cura dels serveis de polítiques inclusives la igualtat de la nostra societat es pot veure afectada». Conclouen manifestant que «per nosaltres, aquesta ha sigut una àrea que hem cuidat molt perquè entenem que l’estat del benestar es construeix amb garanties per totes les persones, no solament per aquelles que s’ho poden pagar, i per açò hem col·laborat estretament amb la Generalitat i la Diputació, i ho continuarem fent estos quatre anys».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí