Compromís presentarà una candidatura electoral a la Pobla del Duc

0
788
Imatge de l'equip de Compromís per la Pobla del Duc
Imatge de l’equip de Compromís per la Pobla del Duc

La coalició Compromís tindrà per primera vegada candidatura a la Pobla del Duc, una llista que es presentarà en públic este divendres 10 d’abril a les 20h al Centre Social en un acte que comptarà amb el diputat a les Corts Juan Ponce. Compromís explica que el de la Pobla del Duc és un nou equip de gent «independent», de diferents edats i professions.

La coalició manifesta que l’eix vertebrador de l’equip és «la transparència en tots els processos del dia a dia del poble, la superació dels enfrontaments, sumar i escoltar a tots i totes», i que, per tant, «la participació és fonamental en esta nova manera de governar que es planteja».

Per una altra banda la candidatura de Compromís planteja “donar un pas més en la visió que tenim els ciutadans a l’hora d’elegir a qui votar; hem de superar les sigles i també les persones, el debat s’ha de plantejar sobre les idees, triant el model de poble que volem desenvolupar, que determinarà les accions a plantejar a curt termini i que no seran a ‘caprici’ de qui governe en cada moment”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí