Compromís per Sagunt proposa crear el Parc del Palància al delta del riu

0
947
Delta del riu Palància

Compromís proposa també desenvolupar el Paratge Natural Municipal de la muntanya de Romeu i defensarà els boscos, les marjals i les platges

Des de Compromís per Sagunt s’ha proposat crear el Parc del Delta del Palància amb el Sender Blau i adequar el llit del riu al seu pas per la ciutat des de la mar fins l’assut de Pedres Blaves. Per al candidat a l’alcaldia, Quico Fernández, «es tracta d’una iniciativa essencial per a nosaltres que desenvoluparem en els pròxims quatre anys si tenim la confiança ciutadana. El Medi Ambient i la sostenibilitat formen part de la genètica de Compromís, com hem demostrat en moltes ocasions”.

D’altra banda, Compromís proposa també desenvolupar el Paratge Natural Municipal de la muntanya de Romeu i defensarà els boscos, les marjals i les platges. Per a Fernández, “desenvolupar el Paratge Natural de Romeu és la segona part del treball que resta per fer després que aconseguirem que fora declarat Paratge Natural Municipal pel Consell. Una lluita que hem mantingut al llarg de molts anys i que finalment hem aconseguit que siga realitat”.

Compromís per Sagunt es compromet a propiciar mesures de millora de la sostenibilitat, garantint un aire net amb polítiques de control d’emissions en col·laboració amb les empreses, a més d’aplicar de manera segura i responsable mesures contra la contaminació acústica.

En este sentit, també és intenció de la candidatura d’esta coalició política incrementar la qualitat de vida de la ciutat amb una millora de la neteja, dels espais verds, de la mobilitat, dels indicadors ambientals i de la seguretat augmentant el nombre d’efectius de policia local de barri i implementant els serveis de control més innovadors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí