Compromís per Ròtova expulsa al regidor Gustavo Morant del grup municipal

0
471
Ròtova
Candidatura de Compromís per Ròtova.

El grup municipal Compromís a l’ajuntament de Ròtova ha anunciat a través d’un comunicat de premsa l’expulsió de Gustavo Morant.

Segons apunten des del partit, en el cas de la regidora Puig, se li havia donat un vot de confiança. En les hores prèvies a la reunió, els regidors Gustavo Morant i Ana Puig van manifestar per escrit la voluntat de deixar de formar part del grup municipal Compromís per Ròtova. Tots dos queden com a regidors no adscrits.

“Les darreres accions de Morant que van en contra de l’acció del govern, amb el vot en contra dels pressupostos, han motivat el pas; a més, els regidors van impedir l’aportació de fons municipals per a executar la subvenció rebuda per al control de l’enllumenat i de la qualitat de l’aire; i va impedir l’adhesió de Ròtova al Gabinet Psicopedagògic de la Mancomunitat i l’ampliació dels servicis d’Agent d’Ocupació i Desenvolupament i d’Arxiu de l’entitat, actituds emmarcades dins del transfuguisme polític”, asseguren les mateixes fonts.

D’aquesta manera, al regidor se li van retirar les competències el passat juliol de 2020 “per faltes de respecte greus, falta de confiança i falta de participació i assistència en les reunions de coordinació”.

Des del Grup Municipal s’ha acordat, a més, “demanar la renúncia a l’acta, que és personal de cada regidor, perquè la gent que forma part del projecte puga defensar-lo i donar resposta a allò que votà el veïnat les passades eleccions municipals”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here