Compromís per Ontinyent passa de proposar gestionar les Relacions Institucionals a acceptar Consum i Arxiu

0
678
Els regidors de Compromís per Ontinyent Nico Calabuig i Paloma Alberola

Els regidors Nico Calabuig i Paloma Alberola destaquen “les ganes de treballar per Ontinyent” i avisen que “també fiscalitzarem allò millorable de la gestió del govern de Rodríguez”

El regidor i la regidora de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig i Paloma Alberola, gestionaran les regidories de Consum i Arxiu de l’Ajuntament d’Ontinyent. Després d’haver valorat la proposta feta per l’alcalde de la ciutat en la primera reunió mantinguda amb el portaveu de Compromís, Calabuig ha confirmat hui a Rodríguez la disposició del seu grup a assumir les dues delegacions proposades per l’alcalde.

Segons afirma el portaveu valencianista, “ho vam dir en campanya i ho repetim ara: estem en política per a sumar en aquells aspectes beneficiosos per al progrés de la ciutat i la seua gent, per això hem decidit assumir la gestió de les regidories de Consum i Arxiu”. D’altra banda, Paloma Alberola destaca: “creiem que podem fer un bon treball, ja que les dos regidories estan relacionades amb dos àmbits fonamentals per a nosaltres, com són el consum responsable per promoure el comerç de proximitat i la recuperació activa del patrimoni històric de la ciutat”.

Així mateix, Calabuig remarca la intenció de combinar la gestió d’ambdues delegacions amb “una oposició responsable i activa, caracteritzada per la cooperació amb el govern en els grans temes d’interès general per a la ciutadania i la valentia a l’hora de fiscalitzar aquells aspectes millorables de la gestió municipal. Perquè no hem d’oblidar que una bona oposició és fonamental per a la qualitat democràtica de la societat”.

Per contra, Rodríguez ha rebutjat la proposta de crear la regidoria de Relacions Institucionals proposada per Compromís, a través de la qual la coalició valencianista oferia la seua col·laboració a l’alcalde en allò referent a la interlocució de l’Ajuntament amb la Generalitat i la Diputació, en ser Compromís l’únic partit amb responsabilitats importants al Govern Valencià i representació al consistori ontinyentí.

En eixe sentit, des de Compromís lamenten que l’alcalde haja rebutjat aquesta proposta, “una proposta de col·laboració que hauria sigut positiva per a Ontinyent i hauria contribuït a enfortir una aliança progressista entre Ontinyent i València”. No obstant això, “seguirem treballant en la mesura de les nostres possibilitats per garantir unes relacions fluïdes, perquè nosaltres tenim clar que governe qui governe a Ontinyent, les necessitats de la ciutadania han de tindre una resposta de les administracions”, concloïen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here