Compromís per Ontinyent passa de proposar gestionar les Relacions Institucionals a acceptar Consum i Arxiu

0
423
Els regidors de Compromís per Ontinyent Nico Calabuig i Paloma Alberola

Els regidors Nico Calabuig i Paloma Alberola destaquen “les ganes de treballar per Ontinyent” i avisen que “també fiscalitzarem allò millorable de la gestió del govern de Rodríguez”

El regidor i la regidora de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig i Paloma Alberola, gestionaran les regidories de Consum i Arxiu de l’Ajuntament d’Ontinyent. Després d’haver valorat la proposta feta per l’alcalde de la ciutat en la primera reunió mantinguda amb el portaveu de Compromís, Calabuig ha confirmat hui a Rodríguez la disposició del seu grup a assumir les dues delegacions proposades per l’alcalde.

Segons afirma el portaveu valencianista, “ho vam dir en campanya i ho repetim ara: estem en política per a sumar en aquells aspectes beneficiosos per al progrés de la ciutat i la seua gent, per això hem decidit assumir la gestió de les regidories de Consum i Arxiu”. D’altra banda, Paloma Alberola destaca: “creiem que podem fer un bon treball, ja que les dos regidories estan relacionades amb dos àmbits fonamentals per a nosaltres, com són el consum responsable per promoure el comerç de proximitat i la recuperació activa del patrimoni històric de la ciutat”.

Així mateix, Calabuig remarca la intenció de combinar la gestió d’ambdues delegacions amb “una oposició responsable i activa, caracteritzada per la cooperació amb el govern en els grans temes d’interès general per a la ciutadania i la valentia a l’hora de fiscalitzar aquells aspectes millorables de la gestió municipal. Perquè no hem d’oblidar que una bona oposició és fonamental per a la qualitat democràtica de la societat”.

Per contra, Rodríguez ha rebutjat la proposta de crear la regidoria de Relacions Institucionals proposada per Compromís, a través de la qual la coalició valencianista oferia la seua col·laboració a l’alcalde en allò referent a la interlocució de l’Ajuntament amb la Generalitat i la Diputació, en ser Compromís l’únic partit amb responsabilitats importants al Govern Valencià i representació al consistori ontinyentí.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Els projectes finalistes de 'Ontinyent Participa' són defensats públicament pels seus proponents

En eixe sentit, des de Compromís lamenten que l’alcalde haja rebutjat aquesta proposta, “una proposta de col·laboració que hauria sigut positiva per a Ontinyent i hauria contribuït a enfortir una aliança progressista entre Ontinyent i València”. No obstant això, “seguirem treballant en la mesura de les nostres possibilitats per garantir unes relacions fluïdes, perquè nosaltres tenim clar que governe qui governe a Ontinyent, les necessitats de la ciutadania han de tindre una resposta de les administracions”, concloïen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here