Compromís per Ontinyent denuncia “rovell i brutícia” a la piscina coberta municipal

CaixaBank - MyBox

0
1962
Paloma Alberola durant un ple municipal d'Ontinyent

La regidora Paloma Alberola ha demanat a Óscar Borrell mesures concretes davant la visible brutícia i falta de manteniment denunciada per veïns i veïnes

Compromís per Ontinyent ha demanat al regidor d’Esports, Óscar Borrell, una actuació urgent davant l’estat en què es troben algunes zones de la piscina coberta d’Ontinyent. La regidora Paloma Alberola ha instat al regidor d’Esports a intervindre “davant les mostres de rovell, florits i brutícia, així com falta de manteniment, que presenten alguns espais de les instal·lacions”.

Alberola ha explicat que “diversos usuaris i usuàries de la piscina coberta ens han traslladat les seues queixes per l’estat d’algunes zones, especialment les taquilles, les cortines de les dutxes o la mateixa entrada a la piscina. En l’últim Plenari ja vam exposar la situació a través d’un prec, i posteriorment diverses persones afectades s’han seguit posant en contacte amb nosaltres perquè traslladem la seua preocupació pel lamentable estat de l’espai”.

Alberola ha afegit que “l’obligació del regidor d’Esports, el senyor Borrell, és donar una resposta eficient a les necessitats de les persones usuàries de la Piscina Coberta. Desgraciadament, aquest problema porta molt de temps sense cap solució per part del govern municipal. Com ja vam demanar en el Plenari, tant en la part que li correspon a l’Ajuntament com en la corresponent a l’empresa, el regidor d’Esports ha de fer les gestions necessàries perquè l’espai estiga decent i siga agradable a les persones que l’utilitzen dia a dia”.

Paloma Alberola ha conclòs incidint en què “des de Compromís per Ontinyent no dessistirem fins a aconseguir que es resolga la situació, ja que les ontinyentines i els ontinyentins es mereixen unes instal·lacions dignes, al nivell del preu que paguen pel servei”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here