Compromís per l’Olleria posa en marxa la campanya per elaborar el seu programa electoral

0
823
Julià Engo
Julià Engo

L’assemblea de Compromís a l’Olleria ha posat en marxa la campanya ‘Millorem l’Olleria’, una iniciativa centrada en la recollida d’idees i propostes per part de la ciutadania en general amb la intenció de poder configurar un programa electoral. En paraules de Julià Engo, portaveu local de la coalició, «a Compromís pensem que la política l’hem de fer entre tots i totes. Si cadascú de nosaltres aporta el seu granet d’arena, multiplicarem la nostra força individual».

Des de Compromís han posat en marxa una pàgina web http://lolleria.compromis.net/participa/ on qualsevol ciutadà pot fer la seua proposta, fes el seu suggeriment. A banda també està obert el correu electrònic compromislolleria@gmail.com i el seu perfil de facebook i compte de twitter.

Des del col·lectiu de Compromís per l’Olleria afirmen que amb esta campanya es pretén «parlar de les iniciatives que li calen al nostre poble. L’objectiu d’esta iniciativa és determinar, entre tots, les infraestructures i necessitats que voleu que des de Compromís impulsem al llarg de la pròxima legislatura», explica el portaveu.

La campanya Millorem l’Olleria és la continuació d’una sèrie de reunions on els membres de l’assemblea local de la coalició s’han reunit amb diverses entitats representatives del món associatiu. Per a Julià Engo «la nostra és una formació oberta a la participació ciutadana. Altres pensen només amb la seua gent o fan política clientelar, i han utilitzat els seus càrrecs per a solucionar els interessos particulars», en referència a que durant aquestos quatre anys PP i GdO s’han dedicat a ‘arreglar’ les seues diferències per a poder presentar-se junts a les eleccions en compte de dedicar els temps a governar l’Olleria«.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí