Compromís per l’Olleria afirma que “accepta el repte de liderar el canvi”

CaixaBank - MyBox

0
754
Julià Engo enganxa cartells en l'inici de campanya electoral
Julià Engo enganxa cartells en l’inici de campanya electoral

Compromís per l’Olleria ha anunciat que treballarà per poder arribar al govern municipal perquè “accepta el repte de liderar el canvi”. A l’Olleria malgrat que Compromís amb 5 regidors és la segona força més votada després del PP (que en té 6), destaquen que hansigut “l’única organització política que creix al nostre municipi“, i apunten així a un possible pacte amb el PSPV (2 regidors)

Des de la formació liderada per Julià Engo comencen ara “un període de reflexió i anàlisi, per més endavant encetar converses centrades en les propostes de programa de govern i en el benestar del nostre poble”.

Cal recordar que Julià Engo ja va ser alcalde de l’Olleria entre 2007 i 2010, quan gràcies al pacte amb Gent de l’Olleria van desbancar al PP. No obstant en 2011 este partit independent liderat per José Vidal, ex militant del PP que va eixir per divergències amb la directiva local, va guanyar les eleccions i va optar per la reconciliació amb el partit conservador, fins al punt de que va haver una nova reabsorció deixant a Vidal com a líder del PP.

Ara en estos moments el PP ha perdut la majoria absoluta que sumava amb GdO, i serà el PSPV qui decidirà qui ha de governar, i per a la qual cosa Compromís s’ofereix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here