Compromís per la Vall d’Albaida tornarà a desplegar diumenge la senyera gegant en el 23é Aplec del Benicadell

0
4524
La penya del Benicadell tornarà a veure desplegada la Senyera

El col·lectiu comarcal de Compromís celebra cada any la pujada a la penya del Benicadell el primer diumenge d’octubre per commemorar la diada dels valencians del dia 9

El col·lectiu de Compromís per la Vall d’Albaida organitza un dels primer diumenges d’octubre el seu tradicional Aplec del Benicadell que enguany arriba a la seua 23a edició. Enguany la pujada a la penya del Benicadell es farà este diumenge 1 d’octubre i es comptarà amb la participació de Marta Sorlí, diputada de Compromís al Congrés, Xavier Rius, diputat de Cultura de la Diputació de València, i Àgueda Micó, coportaveu de Compromís.

La jornada començarà a les 9h a la Casa del Guarda, des d’on es començarà la “peregrinació” anual amb la Senyera gegant als muscles. En arribar a la Cava, aproximadament a les 10:30h, s’esmorzarà i després es continuarà fins arribar al cim, on es farà el desplegament de la Senyera.

Tot seguit es baixarà fins la Casa del Guarda, on tindrà lloc l’acte polític, en un any en què la reivindicació la reivindicació és “per un #TracteJust?” en matèria de finançament i inversions per part del govern d’Espanya marca l’agenda política valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here