Compromís per la Pobla del Duc demana noms de dona per a carrers i places del municipi que no en té cap


0
912
Ajuntament de la Pobla del Duc.

La coalició demana que es faça una recerca en les fonts històriques per a descobrir les dones que han sigut importants en la història de la Pobla i que es posen els seus noms a les noves vies

Coincidint am el 8 de març, dia de la Dona, Compromís hem presentat una moció per al pròxim ple de la Pobla del Duc en el qual demanemnque se li done visibilitat i veu a les dones importants del poble. Així recorden que cap carrer de la Pobla del Duc té nom de dona en l’actualitat.

Amb la moció anunciada Compromís demana que es faça una recerca en les fonts històriques per a descobrir les dones que han sigut importants en la història de la Pobla i que es posen els seus noms als nous carrers o places i es tinguen en compte si es proposa el canvi d’algun carrer.

Des de Compromís per la Pobla del Duc es vol posar de manifest que «encara queda molta feina a fer per a aconseguir la igualtat real, concretament a la Pobla s’ha realitzat un diagnòstic previ per a portar a cap el I Pla d’igualtat, però encara falta molt per fer i per això animem a tots i totes a participar en les manifestacions que al llarg de tot el país es duran a terme hui».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here