Compromís per Benigànim vol parlar tant amb el PSPV com amb el PP abans de donar suport a cap govern

0
509
Compromís ha aconseguit dos regidors a Benigànim

Benigànim se situa davant la seua primera legislatura en 40 anys de democràcia després de que les eleccions les tornara a guanyar el PSPV, però en minoria

Les passades eleccions a Benigànim van donar com a resultat un ple municipal que, per primera vegada no hi haurà una majoria absoluta. El resultat dels comicis va donar una composició de 6 regidors per al PSPV, 5 per al PP i 2 per a Compromís.

Davant esta situació des de Compromís s’ha manifestat que el nou escenari “s’haurà de caracteritzar necessàriament pel diàleg i el consens entre diferents forces polítiques”. Així la coalició ha anunciat que l’Assemblea Local de Compromís ha aprovat “acceptar converses amb tots els partits municipals -és a dir, PSPV i PP-, sense excepcions i de forma transparent, per tal d’explorar possibles acords que permeten dur endavant propostes i mesures contemplades al Programa de Govern”.

Després de les eleccions Compromís es va felicitar de que s’hagueren acabat els anys de bipartidisme, alhora que aconseguien ser “decisius” per al futur de la legislatura local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here