Compromís per Ontinyent farà de “pont” amb les conselleries i departaments de Diputació que governa

0
1192
Sílvia Urenya i Fran Quesada, regidors de Compromís a Ontinyent

La coalició ha presentat presenta el seu full de ruta per a la segona meitat de la legislatura en Ontinyent on farà una “oposició constructiva”

Compromís per Ontinyent ha explicat quin serà el seu full de ruta en la segona meitat de la legislatura a la ciutat, dos anys que afirmen es basaran”en una posició constructiva al govern socialista així com fer de pont amb les institucions on governa, Consell i Diputació”.

La portaveu, Sílvia Urenya, a avançat que encetaran una ronda de trobades informatives amb el teixit associatiu d’ Ontinyent. En juny i juliol s’iniciarà una primera ronda de contactes amb les associacions, començant per les veïnals i després la resta, perquè valoren els dos anys de legislatura i ens aporten les queixes i propostes que tinguen. Urenya ha afirmat que “com a oposició a Ontinyent, podem fer força crítica i, com a govern a la Generalitat i Diputació, podem aportar respostes i ajuda. La idea és fer una primera ronda ara i una segona ronda d’ací a un any i mig, abans d’entrar en campanya”.

La segona acció que impulsaran seran els #DebatsAmbCompromís que “reenganxem la sèrie de debats que vam iniciar en novembre del 2015. I aproximarem a la ciutadania els responsables polítics de temes importants com la transparència i la participació, la cultura, la gestió dels residus amb el sistema SDDR i la igualtat i les polítiques inclusives que està portant a terme el govern des de la Conselleria i la Diputació”.

El primer debat serà el dijous 29 de juny i s’abordarà la transparència política i participació amb el conseller de Transparència, Manuel Alcaraz. Com ha concretat Urenya, “ens explicarà com fer polítiques transversalment transparents per a la ciutadania. En aquest apartat entra Ontinyent Participa i com ens pot ajudar la conselleria en aquest camí”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El PSOE guanya a tots els pobles de la Canal de Navarrés mentre Vox escala fins al tercer lloc

Altre debat versarà al voltant de la Cultura, un debat que puntualitza Urenya “està pendent de ‘rematar’ depenent de si el centrem en Conselleria o en Diputació, o en ambdues, ja que tant a una com a l’altra, Cultura està en mans de Compromís”. I a banda es tractaran temes de Medi Ambient com és l’SDDR, “com es treballa des de Compromís transversalment la igualtat i com està treballant Compromís a la Diputació de València, entre altres”.

Sílvia Urenya ha tancat la roda de premsa confirmant que al sopar benèfic del CRIS assistirà la vicepresidenta del Consell i conselleera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mònica Oltra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here