Compromís ofereix aprovar el sou de l’alcaldessa socialista de Benigànim en el pròxim ple, però demana «diàleg»

0
601
Pep Calero i Joan Sanchis, regidors de Compromís a Benigànim

Pep Calero afirma que no posaran cap impediment perquè s’aprove la remuneració d’Amparo Canals, però que demanen que demane «excuses» pel to de la seua intervenció al passat ple

El portaveu de Compromís a Benigànim, Pep Calero, ha oferit al PSPV que en el pròxim ple torne a portar a aprovació el sou de l’alcaldessa Amparo Canals, i que l’acceptaran sense cap condició. No obstant sí que insisteixen en que hi haja «diàleg» desde les files socialistes i que canvien «les formes».

D’esta forma s’ha expressat en un vídeo publicat a les seues xarxes socials dirigit tant als seus militant i simpatitzants com als veïns en general. En aquest afirmen que volen «explicar» el que ha succeït durant els últims dies recordant que, malgrat que van tombar la proposta de remuneració de l’alcaldessa a temps complet i d’un regidor socialista a temps parcial, que no era una situació «irreversible», per la qual cosa han proposat com a mostra de bona voluntat aprovar els salaris.

Calero afirma que durant les negociacions prèvies a l’investidura de l’alcaldessa tot havia anat bé, que «totes les propostes van ser acceptades», però que després del nomenament de Canals va ser quan van aparéixer «les línies roges». Assegura també que estan d’acord en que cobre l’alcaldessa, però que després de la mesura que va prendre la coalició aquesta va reaccionar de manera «desproporcionada».

El portaveu de Compromís destaca també que si es porta el sou al pròxim ple no posaran cap impediment ni condició prèvia perquè s’aprove, però sí que ha demanat també que es demanen «excuses a aquelles persones que s’hagen pogut sentir ofeses».

La proposta també ha sigut aprovada en assemblea pels militants de Compromís afirmant que el que volen es «desbloquejar» la situació a Benigànim, mlagrat «l’immobilisme» del PSPV.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí