Compromís denuncia irregularitats en l’augment del rebut de l’aigua a Castelló de Rugat

0
799
Imatge del ple municipal de Castelló de Rugat del mes d'abril

La coalició afirma que la proposta de modificació de tarifes d’EGEVASA no s’ha votat pel ple mentre però ja s’ha publicat al DOGV el passat 3 de setembre, fet que consideren “inacceptable”

Compromís per Castelló de Rugat ha denunciat una possible irregularitat en l’augment del preu del rebut de l’aigua en la localitat. Segons informa la coalició, el passat divendres 27 d’abril, en l’auditori municipal, es va celebrar la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Castelló de Rugat on en el punt sisé es va debatre la “Proposta d’EGEVASA de modificació de les tarifes del subministrament d’aigua potable i clavegueram.” En aquest punt, EGEVASA proposava al plenari l’augment del preu del rebut de l’aigua.

En aquell moment, Damián Martínez, portaveu del grup municipal Compromís, va manifestar que no existien els informes necessaris per part de secretaria, com tampoc una proposta d’acord. Fet que impossibilitava jurídicament la votació d’aquest punt, sol·licitant d’aquesta forma la suspensió i ajornament.

Finalment, aquest punt va quedar suspés per al debat en posteriors plenaris, sense que es produïra cap votació. Tot i això, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana del passat 3 de setembre va publicar aquest augment en el preu del rebut de l’aigua, passant ser vinculant per als veïns i veïnes de Castelló de Rugat.

Per a la coalició, consideren que es tracta “d’un fet inacceptable” i expliquen que ja han interposat una reclamació en l’Ajuntament perquè s’esclarisca quin ha sigut el motiu pel qual s’ha realitzat la publicació sense que existira els informes necessaris, ni l’acord del plenari, com també perquè en cas que aquesta publicació haja produït qualsevol efecte als rebuts dels veïns i veïnes, s’inicie el procediment necessari per a la restitució d’aquest perjudici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here