Compromís insinua que Rodríguez va contractar Urbaser perquè no confiava en que se solucionara la crisi del fem

0
1963
Nico Calabuig i Sílvia Urenya

Sílvia Ureña contesta a les crítiques de la socialista Rebeca Torró, afirmant que la contractació de l’empresa de recollida va ser una «temeritat»

«No confiava [Jorge Rodríguez] que Jaime Peris, vicepresident de la Mancomunitat,fóra capaç d’arribar a un acord?», d’esta forma ha continuat la dialèctica de crítiques Compromís contra el PSPV per la crisi del fem. La portaveu a Ontinyent, Sílvia Urenya, ha volgut contraatacar així a les crítiques del PSPV a través de la secretària general d’Ontinyent, Rebeca Torró, qui defensava la contractació d’urgència d’Urbaser per recollir el fem el dilluns per la nit per asegurar que no es quedara de nou als carrers.

«El que va fer Jorge Rodríguez signant la retirada del fem amb Urbaser sense esperar que els seus propis companys resoleren el problema amb Recisa va ser una temeritat. O és que no confiava que Jaime Peris, vicepresident de la Mancomunitat, fóra capaç d’arribar a un acord? Podríem haver-nos trobat en la situació d’haver de pagar a Urbaser i a Recisa per una feina per la qual ja paguem a Recisa, i això ho acabarien pagant els ciutadans de les seues butxaques. Amb diners de totes i tots, qualsevol és un heroi, però si ix mal la jugada, ho paguem els ciutadans”, manifestava Urenya.

Davant les acusacions de Torró respecte “l’afany de criticar l’alcalde”, Urenya al·lega que “com a oposició, la nostra obligació és fiscalitzar el govern. Si considerem que no s’ha actuat bé o no s’ha gestionat bé, la nostra obligació és fer-ho veure”. Urenya ha conclòs dient que “si no critiquem la gestió del govern resulta que no fem oposició, i quan fem oposició resulta que és per afany de criticar… este govern socialista té tan assumida la majoria absoluta que no tolera cap crítica”. No obstant això, la portaveu de Compromís per Ontinyent reitera que “per davant de tot, estem ací per a remar junts per Ontinyent, però han de saber encaixar les crítiques que els fem com a oposició. Espere que les forces vagen encaminades a resoldre el problema i no a seguir llançant-se acusacions els uns als altres”.

En paraules de Nico Calabuig, “els darrers dies, s’han succeït una sèrie de declaracions curioses per part de dirigents del PSOE, en què lluny d’assumir la seua responsabilitat per la mala gestió a la Mancomunitat i d’acceptar que haurien pogut evitar el problema comunicant el que podia passar quan tocava a la resta d’ajuntaments, trauen pit d’haver solucionat un problema que no hauria ocorregut de no ser per la ineficàcia tant del President de la Mancomunitat, Vicent Gomar, com del seu Vicepresident Jaime Peris”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí