Compromís es desmarca del PSPV i no demana la dimissió de l’alcalde de la Llosa de Ranes pel problema dels abocadors

0
789
Isabel Bonig, junt a Evarist Aznar

La coalició demana un pla d’eliminació dels abocadors incontrolats

El grup de Compromís de la Llosa de Ranes ha senyalt els residus com un dels principals problemes de la localitat. Apunten així que, «a més dels problemes que genera l’abocador clausurat de la Teixonera hi ha diversos abocadors incontrolats que donen al nostre poble un aspecte brut i descuidat a banda dels problemes i riscos ambientals que generen».

Però a més a aquest problema denuncien que s’han sumat «els constants abocaments de residus als barrancs que pugen a l’ermita de Santa Anna, la crema de residus sobrants al descampats propers al cementiri en els últims temps, el tancament de l’ecoparc i la mancança de llocs habilitats per a que les veïnes i veïns de la Llosa de Ranes puguen fer una gestió adequada dels residus urbans»

Per a Compromís l’alcalde Evarist Aznar (PP) i el seu equip «han sigut molt permissius amb aquest tema i ara tot el poble pateix el resultat de la seua deixadesa». Tot i això afegeixen que «no creguem que la seua dimissió, demanada per alguns –en referència a l’exigència del PSPV-, siga la solució a cap problema; atés a que el que realment necessita el poble és el que seu equip de govern tinga clar que els residus són un problema greu i que cal aportar solucions. De poc serviria la dimissió d’Aznar si qui entra al seu lloc no està per la millora de la gestió de residus».

Amb tot el grup ha proposat al conjunt dels partits l’elaboració d’una estratègia de gestió de residus que pose solució als problemes existents i previnga altres futurs. Demanen així la participació dels grups polítics i tècnics municipals, «de forma que no es canvie la gestió cada vegada que hi haja un canvi de govern». Així Compromís explica que ha registrat una moció al respecte que serà debatuda al proper ple amb la qual aporten «solucions constructives que milloren la qualitat de vida a la Llosa de Ranes i no entrar en debats estèrils i velles picabaralles que segurament no ens duguen enlloc».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí