Compromís demana un accés directe de l’AP-7 a Sagunt després de la supressió dels peatges

0
2011
L'AP-7 al seu pas per Sagunt

El portaveu Quico Fernàndes afirma que l’actual accés «és totalment insuficient perquè els vehicles procedents de Sagunt han d’anar a l’A-23 per a poder accedir-hi»

El portaveu de Compromís per Sagunt, Quico Fernández, ha demanat un accés d’entrada i d’eixida directe a l’AP-7 coincidint amb el pròxim alliberament de l’autopista a partir de gener. Per a Quico Fernández, l’accés actual «és totalment insuficient perquè els vehicles procedents de Sagunt han d’anar a l’A-23 per a poder accedir-hi».

Des de Compromís es recorda que es tracta d’una reclamació que sempre ha comptat amb el consens de tots els partits polítics locals i de l’Ajuntament i que per a Compromís per Sagunt sempre ha sigut una reivindicació prioritària. Compromís demana un accés des del mateix peatge nord «perquè no tindria un gran impacte i milloraria notablement la connexió de la ciutat ara que es va a alliberar l’autopista a partir de gener».

D’altra banda, representants de Compromís dels pobles i ciutats afectats per l’alliberament de l’AP-7 s’han reunit esta setmana amb el diputat Joan Baldoví per a tractar este tema. Quico Fernández opina que “han sigut dècades d’un greuge comparatiu molt lamentable per als valencians. Hem de tindre en compte que l’alliberament ha sigut una reivindicació històrica per a nosaltres, primer de la UPV, després del Bloc i ara de Compromís, però en realitat és una reivindicació històrica dels valencians. Hem hagut de suportar que quan l’autopista ja estava amortitzada, una autopista que és la principal línia de connexió del nostre territori, uns peatges que en altres comunitats autònomes no tenien, ni a Andalusia, ni a Castella, ni Extremadura, ni Galícia.

Per al portaveu de Compromís per Sagunt “les autopistes de peatge són poques en el conjunt de l’Estat i nosaltres sempre hem denunciat esta desigualtat i este greuge, sobretot per a una comunitat autònoma infrafinançada i amb inversions per baix de la mitjana espanyola. Per això mateix, l’anunci de l’alliberament de l’AP-7 és una notícia molt bona per a tots i per a totes i per a tot el món que circule pel nostre territori, per als valencians i per a la gent que ve de fora.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí