Els nous ecoparcs mòbils enganxen en una discussió a PSPV i Compromís sobre el treball del COR

0
2179
Imatge de l'ecoparc mòbil d'Ontinyent

El vicepresident del Consorci critica al govern d’Ontinyent que s’atorgue esta iniciativa amb un nota de premsa en la línia de la que també va enviar la Font de la Figuera

La posada en marxa dels nous ecoparcs mòbils del Consorci de Residus (COR) a diverses localitats, entre elles Ontinyent i la Font de la Figuera, ha provocat un encreuament de crítiques i retrets entre Compromís i el PSPV de les dues localitats.

Després de que ComarcalCV publicara la notícia de la posada en marxa de la iniciativa a Ontinyent, el vicepresident del COR i alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ironitzava amb un tuit sobre la responsabilitat del Consorci en la iniciativa, que no quedava plasmat al titular però sí a la primera línia de la notícia.

Cal destacar que esta notícia va ser publicada en base a una nota de premsa enviada per l’Ajuntament d’Ontinyent, nota que anava en una línia similar a l’enviada també des de l’Ajuntament de la Font de la Figuera que també ha tingut la seua pròpia notícia.

Davant este retret de Muñoz des del compte del PSPV se li va contestar que el regidor de Compromís a la capital de la Vall d’Albaida, Fran Quesada, en una intervenció al ple municipal va fer una valoració negativa de la funció del COR, i fins i tot va suggerir la seua disolució.

En la discussió va intervindre també la portaveu de Compromís, Sílvia Ureña, confirmant les crítiques al COR, però alhora donant suport a la tasca del vicepresident Muñoz.

Ureña ha continuat les seues crítiques respecte a la nota enviada per l’Ajuntament d’Ontinyent qualificant-la com ‘fake new’ (notícia falsa).


Entre tots els tuits enviats ha hagut implicació de diferents regidors i militants d’ambdues formacions donant suport a cadascun dels arguments que es presentaven.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here