Compromís critica els 21 trens suprimits o amb incidències en la primera setmana de febrer en la línia València-Xàtiva-Moixent

0
2085
Estació del tren de Xàtiva.

Des de la coalició s’alerta que «el mal servei de Renfe posa en perill treballs, esutdis cites mèdiques i l’ús d’altres serveis públics

En la primera setmana de febrer un total de 21 trens de la línia de rodalies C-2 València-Xàtiva-Moixent van ser suprimits o van patir incidències greus, segons ha criticat el col·lectiu de Compromís per la Costera.

Este fet ha provocat les queixes de la formació taronja que es pregunta «per a quan un servei de rodalies digne per a la Costera?». Estes incidències s’emmarquen dins la pèrdua de qualitat del servei de rodalies de València de Renfe i que està provocant queixes tant dels usuaris com dels partits valencianes que ja han acordat una reunió amb el ministre de Foment, José Luis Ábalos, per al pròxim dia 14.

En el vídeo que Compromís per la Costera està difonent per les xarxes socials s’alerta de que «el mal servei de Renfe posa en perill treballs, estudis, cites mèdiques i l’ús d’altres serveis públics».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí