Compromís critica a l’alcalde de Sagunt i soci de govern per no incloure la formació al Consell Rector del Paratge Natural de Romeu


0
1484
Quico Fernández, regidor de Compromís, junta a l'alcalde Darío Moreno.

La coalició critica que l’alcalde Darío Moreno utilitze «excuses tècniques» per deixar fora a Compromís

Compromís per Sagunt ja criticat que l’alcalde de Sagunt, i soci al govern municipal, Darío Moreno, no haja inclòs a la coalició en el Consell Rector del Paratge de Romeu.

El portaveu local de Compromís, Lluís Vicent Alcaide, ha lamentat que la formació s’haja quedat fora «sobretot perquè és el partit que més ha lluitat per la declaració del paratge i perquè es constituïsca el Consell Rector».

Per a Alcaide, “des de Compromís per Sagunt ens congratulem que després d’un any s’haja constituït el Consell Rector del Paratge Natural de Romeu, el que passa és que és una llàstima que l’alcalde, Darío Moreno, amb excuses tècniques, haja decidit eliminar la representació de Compromís».

Assegura així el dirigent local que «són excuses tècniques perquè no hem d’oblidar que els assessors poden assessorar des de dins i des de fora i sobretot perquè el tècnic de Medi Ambient, Jorge Vidal, és el secretari d’organització local de PSPV-PSOE. Pensem que l’alcalde i el PSOE, que ha mostrat actituds contradictòries en la defensa de la muntanya de Romeu, ha creat una bretxa de desconfiança des de l’Equip de Govern».

Per estos motius, segons el portaveu de Compromís per Sagunt, “vam demanar al Grup Municipal que votarà negativament la composició del Consell Rector. Això no obstant, esperem que este organisme done els fruits per al qual s’ha creat i funcione bé. Però lamenten la decisió de l’alcalde de no donar una representació política adequada des del Consell Rector i buscar el subterfugi dels tècnics per a evitar la presència de Compromís que, com he dit, és el partit que més ha lluitat pel paratge natural i la creació del Consell Rector».

En el seu comunicat Compromís conclou assegurant que «ens congratulem que en la seua composició estiguen els representants dels veïns, els ecologistes i tots els sectors ciutadans que han defensat la pervivència d’un paratge essencial perquè Sagunt continue tenint l’aire net que té actualment».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here