Compromís assumix l’Alcaldia d’Altea després de tancar un pacte de govern amb el PSPV-PSOE

0
184
Altea
Un dels moments del pacte de govern.

Compromís ha assumit l’Alcaldia d’Altea després de tancar un pacte de govern i legislatura amb el PSPV-PSOE. Així ho van anunciar oficialment l’alcaldable de Compromís, Jaume Llinares i la cap de llista del PSPV-PSOE, Vicenta Pérez.

D’aquesta manera, Llinares ha obtés els 8 vots del seu partit, més els 4 del PSPV-PSOE. En total, 12 vots dels 21 de la corporació. Esta aliança suposa per a Compromís revalidar l’Alcaldia d’Altea per a 4 anys més.

La bona sintonia entre Compromís i PSPV-PSOE ja es va vore reflectida la mateixa nit electoral, quan la líder dels socialistes alteans va acudir personalment a la seu de Compromís per felicitar a Jaume Llinares. “Des d’aleshores hem mantingut converses les dos agrupacions polítiques, -ha explicat Llinares-, per tal de garantir un govern estable per a Altea i vull agrair personalment a Vicenta Pérez la seua bona predisposició per a arribar a acords”.

Per la seua banda, Vicenta Pérez, ha parlat de l’estabilitat que suposarà este pacte de govern que serà: “una continuació del treball que hem desenvolupat estos 4 anys passats i el bon resultat d’esta tasca es mantindrà, per al poble d’Altea, en la nova aliança de govern”.

Pérez s’ha mostrat satisfeta per l’acord i ha donat les gràcies a Jaume Llinares per haver comptat amb el seu grup. La líder socialista ha manifestat que “l’experiència de l’anterior legislatura serà un bon punt de partida per començar esta nova etapa per millorar, en els aspectes que calga, la gestió de govern en estos pròxims anys”.

La distribució de vots ha fet que la suma de Compromís i PSPV-PSOE facilite el govern d’estes dos forces en la legislatura 2019-2023. En este cas, Altea amb Trellat, anterior soci de govern no estarà en el nou equip. Al respecte, Jaume Llinares, ha destacat la bona tasca desenvolupada per este grup polític, “però ha sigut el poble d’Altea el que en la passada jornada electoral del 26 de maig, va decidir que el nou govern municipal estiga format per Compromís i PSPV-PSOE, revalidant un govern de forces de progrés”.

Jaume Llinares ha afirmat que este acord serà positiu per al poble d’Altea: “ens donarà estabilitat i es basarà en l’experiència del treball que hem compartit en la passada legislatura i que seguirem en la que demà encetem”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here