Compromís pren les alcaldies de Quatretonda i Montesa, es prepara per a la de l’Alcúdia i deixarà la de Canals

0
3256
Aina Benavent i Analia Juan han pres les alcaldies de Quatretonda i Montesa

El PSPV deixa pas a les alcaldies de Compromís a Quatretonda, Montesa i l’Alcúdia de Crespins, mentre que deixa el cap del govern a Canals en favor de GdC

Arriba l’equador de la legislatura i amb este els relleus de les alcaldies que han pactat el torn en els governs de coalició. Este és el cas de Quatretonda i Montesa on Compromís ha pres este passat cap de setmana el relleu del PSPV, mentre que per als pròxims dies està previst el relleu a l’Alcúdia on se seguirà la mateixa dinàmica (Compromís succeeix al PSPV), mentre que a Canals serà a la inversa, la coalició deixa l’alcaldia per a ser rellevada pels independents de Gent de Canals (GdC).

Dissabte dues dones prenien el relleu de dos homes Aina Benavent va ser investida com alcaldessa de Quatretonda, succeint així al socialista Enrique Benavent. Dùna altra banda Analía Juan ho va fer a Montesa de mans del ja ex alcalde José Barberà, complint així un pacte de govern que turnava l’alcaldia en dues meitats de la legislatura.

A estos dos relleus ja materialitzats seguiran altres dos esta setmana. A l’Alcúdia de Crespins serà dissabte quan també Compromís, de la mà de Pepe Garrigós (ex regidor socialista), rebrà el relleu de l’alcaldia de mans de l’actual batlle i soci de govern, Roberto Graner.

Per contra el mateix dia la coalició valencianista deixarà l’alcaldia de Canals, així Joan Carles Pérez serà qui cedirà la vara de comandament a Ricardo Requena, cap de la formació independent Gent de Canals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí