Compromís acusa al PSPV de la Pobla de Duc de prometre un auditori sabent que havia de pagar mig milió en pleits


0
522
Compromís denuncia que sols s'han fet els fonaments de l'auditori de la Pobla del Duc

Critiquen als socialistes de fer «electoralisme» en 2015 assegurant que sabien que no es podia donada la situació financera heretada del PP

Compromís per la Pobla del Duc ha criticat al PSPV de la localitat per haver anunciat en les passades eleccions municipals de 2015 la construcció d’un nou auditori quan «ja sabia els contenciosos pendents i, per tant, que seria impossible a la seua construcció a curt i mig termini».

D’esta forma ha valorat que el govern municipal de Vicent Gomar lamentara que ha hagut de pagar vora 500.000 euros en contenciosos en l’última legislatura del PP. Així consideren des de la coalició que els socialistes van tindre una actitud «electoralista», i lamenten que  ostra «falta de transparència» per no haver explicat «quina era la situació real i que, per tant, la construcció de l’auditori era impossible (després de 4 anys tan sols s’han construït els fonaments) fins a sanejar els comptes que va deixar la desastrosa gestió del PP».

Compromís també acusa al PSPV d’haver fet el mateix que el PP «plantejant la construcció d’un macroedifici que es tardaria més d’una dècada i que la solució era ser més modestos i traure profit d’alguna de les naus, condicionant-per als esdeveniments que necessiten més aforament que el de l’actual auditori. Creiem que els polítics han de ser responsables i donar solucions als problemes, proposant solucions viables i que milloren la qualitat de vida sense hipotecar el futur».

Davant esta situació des de Compromís han declarat que seguiran treballant i «fent propostes en positiu que milloren la vida dels poblatans». En concret proposen que es torne a crear la plaça de Conserge del col·legi, la urbanització d’una fase del polígon del Tossal, la millora dels camins rurals consensuada amb el Consell Agrari i la creació de la figura del coordinador i dinamitzador de l’associacionisme i la participació ciutadana per millorar la qualitat democràtica de la Pobla».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here