El comerç de Sagunt celebra divendres la 5a ‘Nit en vela’ a la Plaça Major i la pujada del Castell

0
1269
Imatge de la passada edició de la Nit en vela

En la passada edició la nit comercial va comptar amb la participació de més de 3.000 persones

El pròxim divendres 20 d’octubre a les 20.30 hores tindrà lloc la nova edició de la ‘Nit en Vela’. Un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerç Ciutat de Sagunt, en col·laboració amb la delegació de Mercats y Comerç de l’Ajuntament de Sagunt.

En esta jornada dedicada a la moda i a l’oci s’oferirà a la ciutadania una desfilada que comptarà amb moda infantil, roba interior, roba de bany, complements, perruqueria i moda per a home i dona. D’altra banda, a la pujada al castell tots els participants d’este esdeveniment podran gaudir de grups de música en directe i de l’oferta gastronòmica que oferixen els restaurants de la zona.

Des del consistori es desaca la participació de les tendes de l’Associació de Comerç Ciutat de Sagunt, ja que s’ha aconseguit reunir a més de 10 comerços especialitzats els quals mostraran les seues diferents propostes.

La desfilada es realitzarà en la plaça Major amb tot el que el seu entorn ofereix, i es prepararan cadires per a comoditat del públic assistent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here