Comencen les obres de rehabilitació de la façana de l’edifici de l’Ajuntament de Sagunt al Camí Reial

0
1106
Una bastida evita que caiguen taulells de la façana al carrer

Les lloses de la façana corren risc de desprendre’s, per la qual cosa les actuacions consistiran en rehabilitar-la respectant el disseny original

Els treballs de rehabilitació de la façana de l’edifici de l’Ajutnament de Sagunt al Camí Reial han començat. A causa del desgast pel pas del temps, les lloses adherides a la façana de l’edifici corren el risc de desprendre’s, per la qual cosa les obres consistiran en rehabilitar la façana respectant el seu disseny original.

“Fa alguns mesos es va desprendre una de les lloses que hi havia, i el risc que hi havia és que pogueren caure més. Aleshores es va instal·lar una bastida que protegia de la possibilitat que caigueren”, explica l’alcalde per substitució, Pepe Gil.

Després de valorar quina seria la millor forma de reparar la façana i mantenir l’aspecte que té actualment, els tècnics encarregats de les actuacions han decidit utilitzar mitjans mecànics com tacs especials per subjectar estes peces perquè no es puguen soltar.

Els treballs han començat instal·lant una bastida que permetrà a les persones responsables dels treballs arribar a les altures necessàries sense cap risc. A més de solucionar el problema de les lloses, es repararan altres desperfectes que puga haver-hi en la façana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here