Comencen les obres de substitució dels jocs infantils del Parc de la Creu d’Agullent

0
786
gronxador
Les instal·lacions compliran les normes de seguretat legals

L’Ajuntament d’Agullent, dins el programa de renovació de les zones de jocs infantils de les places i parcs de la localitat, ha iniciat a millorar les instal·lacions del Parc de la Creu. Amb esta actuació es col·locaran nous gronjadors, adequats a les noves normes de seguretat, així com paviment tou davall d’estos.

Des del consistori s’ha informat que s’ha començat amb la retirada dels jocs de ferro antics i que a continuació es procedirà a instal·lar un paviment de cautxú que esmorteirà els cops dels xiquets en cas de caiguda. Els jocs que s’ubicaran a este espai els aportarà la Diputació de València però l’Ajuntament d’Agullent ha destacat que el cost de la instal·lació és major que el dels mateixos gronxadors.

Des de la regidoria de Parcs i Jardins, encapçalada per Eduard Pínter, s’ha explicat que amb esta són tres les accions realitzades dins del programa de millora dels jocs infantils de la població després de la intervenció al parc de la Font Jordana, a la Plaça Espanya, i ara al Parc de la Creu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí