Comencen les obres de la nova zona d’oci esportiu junt a l’espai de Benarrai d’Ontinyent

0
401
Obres en Benarrai
Obres en Benarrai

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres d’una nova zona d’oci esportiu junt a l’espai verd de Benarrai amb la creació d’una pista de futbet, altra de patinatge i un pàrking per al voltant de 25 cotxes.

La instal·lació de la pista de futbet que ocuparà una superfície de 600 metres i la de patinatge amb 300 metres ocuparan l’espai que van deixar les cases demolides al tram final de l’Avinguda Generalitat.

L’actuació, que suposarà una inversió de al voltant de 10.000 euros, començava aquest dimecres i està previst que finalitze durant la primera quinzena del mes de maig. En el cas de la pista de futbet van a reutilitzar-se porteries retirades d’altres instal·lacions esportives municipals i s’ha previst la col·locació d’una xarxa de 7 metres d’altura per tenir cura de la seguretat de tots aquells que utilitzaran les pistes.

Al marge d’esta actuació, en la zona de Benarrai està prevista la instal·lació d’una pista de skatepark que ocuparà una superfície de 537m2 i pressupostada amb 58.118’45 euros. Estes instal·lacions esportives acompanyaran al “pumptrack”, un circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins, ocupa 1.220m2 i compta amb un carril que oscil·la entre els 1,8 i 2,8 metres d’amplària i un desenvolupament lineal de 181 metres, tot açò amb salts, plataformes i peralts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here