Comencen els estudis del sòl de la gasolinera de l’avinguda Lluís Suñer d’Alzira que arribarà a 12 metres de profunditat

0
1884
Els treballs ja han començat a la gasolinera.

Aquesta avaluació es realitzarà mitjançant un georadar i drons amb càmeres termogràfiques i infrarojos

A Alzira ja s’han iniciat els treballs d’anàlisi del sl de l’antiga gasolinera de l’avinguda Lluís Suñer. Es tracta d’un estudi en profunditat que rastrejarà fins als 12 metres de profunditat. L’empresa Geofísica Falcon High Tech es l’encarregada d’aquesta avaluació que es realitzarà mitjançant un georadar i drons amb càmeres termogràfiques i infrarojos.

Una vegada es conega el resultat d’este informe es donarà inici a les obres de desmuntatge dels sortidors i posteriorment a la demolició de l’edifici. La descontaminació del sòl s’executarà una vegada finalitzades les tasques de desmantellament.

El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “Amb estos treballs sabrem quina és la realitat del sòl, que ens permetran dur endavant l’eliminació de la gasolinera i convertir este lloc en un espai per als veïns i veïnes de l’avinguda de Lluís Suñer i per a tota la ciutadania alzirenya “.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here