Comencen a Sagunt les obres per instal·lar una coberta a la plaça de la Concòrdia


0
1697
Les obres a la plaça de la Concòrdia de Sagunt ja han començat.

Estes actuacions tenen un termini d’execució de tres mesos i l’Ajuntament de Sagunt invertirà més de 182.000 euros

Les obres de rehabilitació de la plaça de la Concòrdia del Port de Sagunt ja estan en marxa amb una inversió de 182.962 euros, un termini d’execució de tres mesos i una superfície d’actuació de 2.303 metres quadrats. Estes obres van ser adjudicades per la Junta de Govern Local el passat 10 de juliol de 2020 a l’empresa Arko10 Obras y Servicios de Levante, S.L.

L’objectiu d’estes obres és millorar la qualitat de la zona de la plaça, cobrint lleugerament la mateixa amb una àmplia estructura perquè les persones puguen protegir-se del sol, així com millorant les seues condicions amb nou mobiliari urbà i instal·lacions necessàries per als usos previstos. D’altra banda, també es construirà un escenari de formigó amb escales i rampes accessibles dissenyat per a poder realitzar diverses activitats.

En este sentit, el regidor delegat de Contractació, Javier Raro ha assenyalat que «com tots sabem, es tracta d’un projecte que ve de la legislatura passada i que inicialment era un projecte més ambiciós de rehabilitació d’esta zona del passeig marítim, que finalment per diverses circumstàncies, s’ha vist circumscrit a una rehabilitació parcial de la plaça de la concòrdia».

Per la seua banda, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha destacat el desbloqueig d’este projecte, el qual «portava massa temps paralitzat. Iniciem les obres perquè este punt de referència del passeig marítim del Port de Sagunt compte amb la il·luminació adequada, compte també amb un espai per a poder dur a terme tot tipus d’activitats com a culturals o esportives i, a més, tinga ombra per a poder utilitzar-ho durant més temps en els mesos d’estiu».

Pel que fa a l’enllumenat, durant les obres també s’actuarà millorant la il·luminació de la plaça, instal·lant nous fanals, i dotant de baixa tensió al futur escenari per a satisfer les necessitats relacionades amb el seu ús.

«Actuarem instal·lant un escenari, instal·lant diferents elements que facen ombra i també millorant el mobiliari urbà, en definitiva, fer una plaça més amigable i sobretot, que tinga més ús per als ciutadans. Tenim un termini d’execució de 3 mesos, per la qual cosa a final d’any o inicis de l’any pròxim tindrem definitivament esta zona de la ciutat millorada», ha manifestat Javier Raro.

«A posteriori tot això ens permetrà, com a ajuntament, poder dinamitzar tota la zona i, com deia, omplir-ho d’activitat, ja que al final del que es tracta és que prestem un servici de qualitat als ciutadans i ciutadanes i en eixa mateixa línia van estes obres que, com dic, permetran una major polivalència de l’entorn i que a més era un deute que tenim pendent amb la ciutadania», ha conclòs Moreno.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here