Comencen a Sagunt les obres de condicionament i repavimentació dels carrers Dos de Maig i Mariano Mestre

0
269
Imatge de les obres a Sagunt.

Es tracta d’un projecte que compta amb un pressupost de 214.700 euros i que pretén millorar, en un termini de cinc mesos, la calçada, voreres, carxates i il·luminació de la zona

L’Ajuntament de Sagunt ja ha iniciat les obres de condicionament i repavimentació dels carrers Dos de Maig i Mariano Mestre de Sagunt. Este projecte, que compta amb un pressupost de 214.700 euros, té un termini d’execució de cinc mesos. L’obra va ser adjudicada per la Junta de Govern Local el passat 5 de juny a l’empresa Elecnor S.A.

L’actuació pretén solucionar la problemàtica actual que afecta a tot el carrer Dos de Maig i a un tram del carrer Mariano Mestre, com és el mal estat del pavimentat, la qual cosa provoca problemes de circulació i falta d’heterogeneïtat que empitjora la imatge del conjunt del carrer. Per tant, amb este projecte es pretén millorar la calçada, les voreres i les carxates.

Concretament, les obres es componen de treballs arqueològics previs al carrer Dos de Maig basats en l’excavació i identificació de restes de l’aqüeducte romà, reparació del paviment, voreres i carxates, substitució de les baranes actuals, així com una nova instal·lació de l’enllumenat.

El regidor de Manteniment, Pepe Gil, que ha visitat les obres acompanyat pel regidor de Contractació, Javier Raro, ha explicat que estes obres ja es van iniciar la setmana passada i que consistiran «a millorar la pavimentació, la il·luminació i l’arranjament de totes les carxates que hi ha en la zona. Les obres es van iniciar per part d’Aigües de Sagunt, condicionant el clavegueram i l’aigua potable, i ara iniciem les obres d’estos dos carrers». A més, Gil també demana disculpes a la ciutadania per les molèsties que puguen generar-se pel soroll i la pols en la zona a causa de les obres, encara que assegura que «sens dubte són necessàries i millorarà molt el carrer en els trams que estaven inacabats, tant en llamborda com en la resta del carrer».​

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de Sagunt projecta crear l'Oficina Municipal d'Habitatge

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here