Comencen a Canals els treballs d’instal·lació del punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

0
1356
Imatge del pal de recàrrega elèctrica que s'instal·larà a Canals

El punt de recàrrega estarà al Parc Jaume I i serà públic i accessible a qualsevol usuari que compte amb un automòbil d’aquestes característiques

L’Ajuntament de Canals ha iniciat la instal·lació d’un punt exterior de recàrrega per a vehicles elèctrics per donar servei als veïns i visitants que siguen usuaris d’este tipus de vehicles ecològics. Des del consistori es considera «molt important la seua implicació en el treball per la protecció del medi ambient, donant-li importància a la lluita continuada en l’acció de disminuir les emissions de CO2».

Aquesta acció s’ha pogut portar endavant amb el recolzament financer de l’IVACE a través del programa d’instal·lació d’infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics any 2018 amb una subvenció de 9.275,20 euros.

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics serà públic i accessible a qualsevol usuari que compte amb un automòbil d’aquestes característiques i, amb tal propòsit, s’està ubicant en el Parc Jaume I, concretament en l’aparcament públic situat front a l’edifici del Mercat Municipal de Canals.

Aquesta infraestructura que podrà usar-se pròximament es tracta d’un pal de recàrrega semi ràpida, de la marca Circutor, model Urban T22 3G. Els equips Urban faciliten les tasques de recàrrega als distints usuaris de vehicles elèctrics, incorporant totes les proteccions elèctriques necessàries per garantir una plena seguretat en l’interior d’un cos metàl·lic d’alumini.

El regidor de Modernització, Joan Carles Pérez, ha qualificat aquesta ajuda com «el començament d’un pla per dotar el nostre municipi d’infraestructures suficients per ajudar a reduir les emissions de CO2. Un pla ambiciós que a part d’aquests punts de recàrrega, s’està estudiant la possibilitat que les recàrregues puguen realitzar-se amb energies alternatives, principalment la solar. És una aposta per les energies renovables i servirà per donar facilitats als veïns de Canals que vulguen adquirir un vehicle elèctric».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí