Comencen a Agullent les obres del centre de dia de persones majors

0
1497
Les obres del nou centre de dia d'Agullent ja han començat

El nou edifici, que està dimensionat per donar cabuda a 25 usuaris i suposarà una inversió de vora 550.000 euros

Les obres del Centre de Dia de Persones Majors Depenents d’Agullent s’han iniciat aquest dilluns 3 de febrer. L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, i la regidora de Benestar Social, Maria Mora, s’han apropat amb els tècnics municipals fins la zona on ja s’han iniciat els moviments de terres per a realitzar els fonaments de l’edifici públic.

L’empresa adjudicatària d’aquest obra ha estat UTE Centro de Día de Agullent, que compta amb un termini de 10 mesos per executar les obres, segons ha explicat l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz. L’import de licitació d’aquesta nova infraestructura ha estat de 547.701 euros IVA inclòs i està subvencionada al 100% per la Diputació de València.

El nou edifici, que està dimensionat per donar cabuda a 25 usuaris, tindrà a la planta principal una sala d’oci i descans d’aproximadament 100 m2, una sala de rehabilitació de 42m², un pati descobert exterior, així com el menjador, cuina, recepció, despatxos i una sala de tractaments i cures. La porta principal d’accés al futur Centre de Dia de Persones Majors Depenents d’Agullent s’ubicarà en la zona de confluència del carrer la Torre amb el carrer Sant Antoni.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí