Comença a Sagunt el 27é Festival de Titelles

0
3488
El festivall de titelles torna a Sagunt per Nadal

Dos representacions en el Centre Cultural Mario Monreal i altres dos a la Casa Municipal de Cultura

La Delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt ha programat la representació de quatre obres de titelles en la vint-i-setena edició del ja tradicional Festival de Titelles. Són quatre obres en valencià que es desenvoluparan en el Centre Cultural Mario Monreal i a la Casa Municipal de Cultura (c/ Progrés). Totes les representacions començaran a les 18 hores i el preu de les entrades és de 3 € per als xiquets i 6 € per als adults. Les dos obres de Sagunt són Mandarina i els pirates, per al dia 26 de desembre i Cyrano de Bergerac, per al 27 de desembre. Al Port de Sagunt, Adéu Peter Pan, 2 de gener, i L’encanteri del drac, per al 3 de gener.

Mandarina i els pirates és la història d’un poble que una i mil vegades és assetjat pels pirates; una i mil vegades els seus habitants refan les seues cases amb resignació per a tornar a començar; una i mil vegades debaten sobre com enfrontar-se als pirates, sempre opten per la força, i per descomptat, mai vencen. Fins que un bon dia apareix una xiqueta amb una idea, els seus amics i amigues li donen suport i amb astúcia aconseguiran véncer els pirates. Recomanada per a xiquets a partir de 5 anys.

L’obra del dia segúent narra la història de Cyrano de Bergerac, un espadatxí del rei i un poeta molt enginyós, que està enamorat de Roxana, però no s’atrevix a confessar el gran amor que li professa, perquè ell pensa que té un nas molt gran, i creu que amb aqueixa aparença no podrà enamorar a Roxana. Roxana coneix Christian, i queda perdudament enamorada del bonic cadet que servix en el regiment de Cyrano i que no té major atractiu que el seu físic, perquè és un xic simple però molt bonic. Cyrano, estima tant Roxana, que promet ajudar-la però està tan obsessionat amb el seu nas desproporcionat que el seu complex li impedix declarar-se a Roxana, però finalment gràcies a la seua generositat l’enamora, no pel seu físic però sí amb el seu cor i les seues paraules.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí