Comença la temporada de salvament i socorrisme a la platja de Gandia

0
238

Creu Roja Gandia obri la temporada a la Platja Nord aprofitant l’arribada de visitants per a les Falles gràcies al conveni de col·laboració amb l’ajuntament de Gandia. Es posa en marxa un dispositiu de temporada baixa per a què els visitants tinguen servei d’atenció en cas d’incidents a les postes sanitàries i la vigilància de socorrisme a les cadires a vora mar.

Açò suposa que fins el 19 de març estarà operativa la Posta Principal situada al Passeig Marítim confluència amb el carrer Illes Canàries, la Posta Sanitària més al nord confluència amb el carrer Astúries, així com el tram del començament de la Platja Nord, a l’escullera. L’horari de la prestació del servei serà d’11 a 18.30 hores.

Es posa en marxa un dispositiu de temporada baixa.

La intervenció de personal tècnic serà de 5 socorristes en la posició de cadires de platja, 3 patrons d’embarcació i moto aquàtica, 2 infermers, 4 tècnics d’emergència sanitària i un coordinador de platja. Es contarà amb el material de vigilància de moto aquàtica, embarcació nàutica i ambulància. En total 15 persones que estaran operatives fins a l’arribada de Setmana Santa i Pasqua, del 8 al 18 d’abril, quan es duplicarà el nombre de socorristes i voluntaris a més d’incrementar-se el material de logística.

Màxim desplegament als mesos de juliol i agost

El servei de platges a Gandia és el més durador quan a temps continuat a la Comunitat Valenciana. Això és possible per la voluntat de l’ajuntament de Gandia que considera prioritari dotar de vigilància i socorrisme als visitants i residents que s’acosten a la platja pel bon temps en Falles, Setmana Santa, Pasqua, Estiu, Fira, Festivitat del Nou d’Octubre i Festivitat del Pilar.

En temporada alta als mesos de juliol i agost és quan més es multiplica l’afluència de visitants i banyistes, amb la qual cosa, es realitza el màxim desplegament tècnic i humà de professionals i voluntaris pertanyents a Creu Roja Gandia donant ocupació a vora un centenar de persones.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here