Comença la fase de votació dels Pressupostos Participatius d’Alcàsser

0
956
Ante el aumento de casos de contagio por Covid-19 en la Comunitat Valenciana, y después de las nuevas medidas declaradas por la Generalitat Valenciana, la alcaldesa de Alcàsser, Eva Zamora, ha hecho un llamamiento a los vecinos y vecinas del municipio para que cumplan estrictamente con las medidas de seguridad e higiénicas establecidas para, entre todo, «frenar la propagación del virus». Però también ha pedido a la ciudadanía que «reduzca las salidas y las reuniones sociales, que es donde más brotes se están originando».
Ajuntament d'Alcàsser.

La votació popular estarà oberta fins al pròxim 30 de juny

L’Ajuntament d’Alcàsser ha iniciat la fase final dels pressupostos participatius municipals. Després de la recollida de propostes, i de la valoració tècnica d’aquestes, fins al pròxim 30 de juny estarà oberta la fase de votació popular en la qual els veïns i veïnes del municipi podran donar suport a les propostes de millora que resulten més interessants. Sens dubte, una oportunitat única per a involucrar a la població en les polítiques municipals.

La publicació de les propostes guanyadores es durà a terme el 5 de juliol, moment en el qual es coneixerà quins projectes posarà en marxa l’Ajuntament d’Alcàsser al llarg d’enguany. Per a aquesta tercera edició dels pressupostos participatius, la corporació municipal ha invertit un total de 45.000 euros.

Per a l’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, «aquesta iniciativa és fonamental per a obrir l’ajuntament a la ciutadania i, sobretot, per a escoltar les necessitats reals dels nostres veïns i veïnes. Per això, anime a tota la ciutadania a formar part d’un procés que ja s’ha consolidat i que, any rere any, compta amb una major participació».

Per a participar, només serà necessari entrar en l’enllaç participa.alcasser.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here